Nautilus logo
0 bucăți [ 0,00 RON ]

Reguli pentru cumpărare și tranzacționare

Reguli de vânzare cu ridicata și cu amănuntul a scoicilor, scoici, stele de mare și suveniruri maritime

Plata

Plata prin card bancar printr-un POS virtual


0.1 Pe site-ul nostru www.nautilus5.ro respectiv Nautilus 5 Ltd. puteți plăti cu un card bancar de debit, credit sau de vizită cu sigla Visa și MasterCard prin POS-ul virtual al unei bănci care ne deservește, care este DSK AD face parte din grupul OTP.
0.2 Securitatea plăților este protejată de programele de securitate ale organizațiilor internaționale de carduri (ICO) MasterCard Identity check și VISA Secure.
0.3 Când plătiți cu cardul prin POS-ul virtual al băncii DSK, va trebui să introduceți numărul cardului, valabilitatea, CVV/CVC. Dacă cardul dvs. participă la programul de verificare a identității MKO MasterCard și de securitate VISA Secure, va trebui să introduceți o parolă 3-D.
0.4 Noi, cei de la www.nautilus5.ro, respectiv Nautilus 5 Ltd. nu colectăm, procesăm sau stocăm date de card. Toate datele cardului sunt completate personal de dvs. în pagina de plată securizată a băncii noastre de service.
0.5 Indiferent de moneda contului dvs. bancar, tranzacția va fi efectuată în leva bulgară, conform cursului de schimb curent al băncii dvs. care vă deservește. Toate prețurile sunt finale, inclusiv TVA.
0.6 În cazurile în care este necesară rambursarea unei sume, indiferent dacă integral sau parțial, iar plata a fost efectuată cu cardul, vom restitui suma prin comandarea unei operațiuni inverse pe cardul cu care s-a efectuat plata în termen de 7 zile.
0.7Din punct de vedere al securității, suma maximă pentru plata cu cardul este de 300,00 EUR.
0.8 DSK Bank este în prezent singura bancă din Bulgaria care deține un certificat PCI DSS și este supusă unui audit anual pentru a confirma că toate procesele sale îndeplinesc cerințele PCI DSS.

Certificat PCI DSS (Payment Card Industry Security Standards Council) - un standard global pentru securitatea și siguranța tranzacțiilor și plăților cu cardul pe Internet, care include cerințe în șase domenii principale: construirea și menținerea unei rețele securizate, protecție împotriva furtului de date, dezvoltare și întreținerea unui program pentru gestionarea vulnerabilităților, implementarea măsurilor de control al accesului, monitorizarea și testarea rețelei și menținerea și aplicarea unei politici de securitate a informațiilor
Plata prin card bancar printr-un POS virtual

Termeni de cumpărături online

Termeni și condiții pentru Nautilus5.com

ATENȚIE! Citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a utiliza acest site web. Dacă utilizați acest site Web, sunteți considerat că acceptați și sunteți de acord cu acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, nu folosiți acest site web!

Acești Termeni reglementează relația dintre Nautilus 5 Ltd. (denumit în continuare Nautilus5.com), pe de o parte și de electronice de larg consum (Internet) site-uri și servicii găsite pe domeniul Nautilus5.com și subdomeniile sale (denumite în continuare site-ul), ca și relațiile cu aceleași atunci când se utilizează servicii de informare și de tranzacționare oferite de Nautilus 5 Ltd. (denumite în continuare servicii).

Acești termeni și condiții leagă toți utilizatorii care se înscriu pentru Nautilus5.com. Făcând clic pe fiecare link site-ul sau butonul localizat pe paginile Nautilus5.com (cu excepția link-ul de la acești termeni), Utilizatorul este de acord pe deplin acceptă și este de acord să respecte acești termeni.

Nautilus 5 Ltd este o companie înregistrată în Republica Bulgaria, cu sediul social:. C. Varna, am Dr. Luben Popov №16 a intrat în agenția Registrul UIC 000000000.

1. Termeni de utilizare a site-ului pe Nautilus5.com

Utilizatorul înțelege și este de acord cu faptul că serviciile de informații și site-ul sunt furnizate în forma în care acestea sunt publicate și faptul că Nautilus5.com nu este responsabil pentru exactitatea informațiilor publicate și livrarea la timp a informațiilor cu privire la comenzile finalizate consumator, Membrii sau alte nelămuriri, întrebări sau comentarii despre produse, informații despre produsele care nu sunt disponibile, precum și pentru daune / profit sau pierdere și alte pierderi de orice fel și dimensiune, a avut loc REZULTATE operaționalizării lea sau pentru utilizarea (sau incapacitatea de a utiliza, din cauza unor probleme tehnice, de prevenire, decizii ale administratorului, etc.). Site-ul. În cazul în care, ca urmare a utilizării acestui site sau daune materiale apar, care au nevoie de reparații sau corectare a echipamentului sau datelor, Utilizatorul își asumă toată responsabilitatea și toate costurile asociate cu eliminarea daunelor.

Utilizatorul este informat și este de acord că unele dintre produsele de pe site-ul pot fi enumerate ca disponibile în magazine, dar nu disponibilitatea unor astfel de bunuri și produse, precum și accesorii pentru acestea, atunci când plasarea unei comenzi a acestor mărfuri de către sistemul de cumpărare on-line.

Utilizatorul este informat și este de acord că ordinul ordonat poate schimba ca Nautilus5.com este obligat să informeze utilizatorul le-a furnizat prin e-mail și / sau numărul de telefon și / sau alte mijloace corespunzătoare, în prezent primind confirmarea livrării finale a comenzii confirmate la adresa utilizatorului.

Pentru a utiliza site-ul, utilizatorul trebuie să acceseze World Wide Web, direct sau prin intermediul altor dispozitive care pot accesa conținutul bazat pe Web. În plus, utilizatorul trebuie să asigure toate cele necesare pentru a accesa echipamentul World Wide Web, inclusiv calculator, modem sau alt dispozitiv pentru a accesa internetul. Nautilus5.com furnizează doar informații pe site și nu este responsabil pentru orice interferență sau probleme tehnice zădărnicit utilizarea Site-ului ca urmare a funcționării echipamentelor informatice de către utilizator.

2. Obligațiile utilizatorului la înregistrare

În scopul de a utiliza Nautilus5.com site-ului, Utilizatorul este de acord și se angajează să furnizeze informații adevărate, corecte, actuale și complete atunci când completarea formularului de înregistrare (denumit în continuare un termen general Date personale) În cazul în care utilizatorul prevede fals , inexacte, depășite sau informații incomplete, Nautilus5.com are dreptul de a închide și / sau șterge informațiile despre adresa poștală și de a refuza accesul în continuare la o parte sau toate serviciile și Nautilus5.com lor nu este responsabil pentru fals și / sau executate incorect comandă efectuată în legătură cu informațiile primite de utilizator.

3. Protecția datelor cu caracter personal. Politica de confidențialitate a lui Nautilus5.com

Sub protecția datelor cu caracter personal, utilizatorul are dreptul de acces la datele lor personale sunt introduse și / sau puse la dispoziția Nautilus5.com folosind Site-ul, precum și în scopul de a face o reparație pentru a furniza date cu caracter personal. În cazul în care utilizatorul are oferte și nu a solicitat corectarea cu promptitudine informațiile cu datele personale furnizate, în urma căruia Nautilus5.com efectua declarat în mod eronat cererea utilizatorului, Nautilus5.com nu poartă nici o responsabilitate pentru comanda defect și toate pagubele suferite de utilizator

Cu acești termeni Nautilus5.com informează utilizatorii că este o companie înregistrată în calitate de administrator de date cu caracter personal în conformitate cu art. 14 alin. 4 din Legea privind protecția datelor cu caracter personal Certificatul nr 0000000, eliberat pe 16.12.2005. de către președintele Comisiei pentru protecția datelor cu caracter personal. După examinarea conținutului acestor termeni și utilizatori de acceptare completați formularul de înregistrare pe site sunt de acord in mod expres datele lor cu caracter personal să fie prelucrate de către Nautilus5.com electronic pentru livrarea de bunuri sau servicii comandate și are nevoie de ajutor Nautilus5.com angajaților, precum și să primească informații cu privire la produsele și serviciile oferite de Nautilus5.com acestor formulare de contact, cu excepția cazului în refuză în mod explicit să primească informații despre produsele și serviciile prin intermediul Nautilus5.com face h pitvane și datele de contact ale acestui site.

Toate furnizate în mod voluntar de către datele de utilizator cu caracter personal și alte date necesare pentru identificarea acestuia în procesul de utilizare a site-ului este stocat, prelucrate și utilizate de Nautilus5.com în scopul întreținerii anumitor caracteristici ale serviciilor în scopul publicității mărfurilor și serviciile oferite în lanțul Nautilus 5.

Nautilus5.com informeze și să declare în mod explicit consumatorului care furnizate de date cu caracter personal sunt predate către terțe părți în scopuri publicitare și promoționale.

Nautilus5.com își rezervă dreptul de a utiliza adresele IP și alte date ale utilizatorilor pentru a dezvălui identitatea lor, în cazurile în care este necesar să se pună în aplicare legea, procedurile juridice și / sau pentru a asigura respectarea acestor termeni.

4. Drepturile de autor și restricțiile aferente.

Nautilus5.com acordă dreptul utilizatorilor de a utiliza toate serviciile care sunt listate pe site pentru uz personal non-profit și care sosesc în care acestea nu încalcă drepturile de autor ale Nautilus5.com sau terțe părți, direct sau indirect, în cauză cu materialele de pe Site. Materiale interzise în mod expres postate pe acest site nu pot fi copiate, distribuite în mod public sau distribuite oricărui utilizator țintă. Utilizarea publicate pe acest site materiale pe alte site-uri este interzisă și care încalcă legea sunt supuse unor sancțiuni în conformitate cu dispozițiile prevăzute în Legea cu privire la protecția drepturilor de autor și a drepturilor conexe.

Nautilus5.com își rezervă dreptul de a atribui drepturi de publicare a materialelor și a altor informații publicate pe Site către terțe părți pentru contract suplimentar în scris, raportul juridic dintre Nautilus5.com și persoana publicarea informațiilor.

Atunci când cumpără un produs care conține un subiect de autor și / sau drepturi de brevet Nautilus5.com nu dă nici un drept suplimentare pentru a utiliza și de a distribui decât aceste drepturi menționate în mod explicit și / sau licențe de la producător / distribuitor al produsului.

Toate produsele furnizate de Nautilus5.com și servicii care sunt protejate sub protecția drepturilor de autor și a drepturilor conexe, care oferă consumatorilor în forma originală, ambalarea și purtător fără nici o influență de Nautilus5. licență și de distribuție a drepturilor și în com furnizate de către producători și / sau distribuitorii acestora în Bulgaria.

Link-urile oferite pe site-ul Nautilus5.com pentru site-uri deținute de terțe părți sunt publicate numai pentru comoditatea utilizatorilor. Utilizând astfel de link-uri utilizatorii nu folosesc un serviciu furnizat de Nautilus5.com și utilizarea de referință în afara amplasamentului Nautilus5.com acești termeni nu se aplică.

Nautilus5.com nu controlează site-urile de mai sus, care nu sunt deținute de Nautilus5.com și nu își asumă nici o responsabilitate în ceea ce privește informațiile și / sau conținut. Cu acești termeni Nautilus5.com informează utilizatorii care nu necesită sau recomandă utilizarea acestor site-uri de către consumatori sau informații publicate în aceasta. Vizitați aceste site-uri și toate riscurile asociate cu utilizarea acestora sunt în întregime în detrimentul consumatorilor și Nautilus5.com nu poartă nici o responsabilitate pentru orice daune în acest sens de către consumatori.

5. Bunurile și serviciile prezentate pe site.

Informațiile despre bunurile din Site sunt distribuite pe tipuri de grupuri și subgrupe

In pagina (link) pentru fiecare element listat pe site-ul oferă informații cu privire la preț, principalele caracteristici ale produsului și informații suplimentare destinate să ajute face o alegere informată de către consumatori să cumpere produsul. nu Nautilus5.com responsabil pentru inexactități în descrierea mărfurilor, care nu au legătură cu miezul și caracteristicile mărfurilor și nu exhaustivă a informațiilor furnizate.

Nautilus5.com își rezervă dreptul de a publica numele, modelele și alte informații despre produse în engleză sau română atunci când:

a) Există pericolul traducerii și pierderea de informații valoroase despre caracteristicile bunului
b) Nu există nici o terminologie generală acceptată în limba bulgară
c) Produsul însuși este deținătorul de informații în limbile engleză sau română.

Toate tarifele afișate sunt în leva bulgară și includ TVA. Dacă elementul are mai multe modificări, pagina de preț pentru fiecare dintre modificări este afișată pe pagină.

Nautilus5.com au dreptul, în orice moment și fără notificare pentru a face modificări în produsele publicate, servicii, prețurile și alte caracteristici ale bunurilor și utilizatorii se simt informați cu privire la aceste modificări de la data publicării. Informațiile produselor publicate nu pot fi actualizate, dar în toate cazurile, utilizatorii vor fi notificați în cazul unui site de comanda cu formularul pentru achiziții on-line, înainte de livrarea de informații depășite pe site-ul asociat cu produsele comandate. Unele dintre informațiile publicate pe Site pot referi la produse, servicii sau programe care nu sunt oferite și nu sunt disponibile în acest moment pentru care vă rugăm să ne scuzați în avans.

6. Achiziționarea unui bun și / sau serviciu prezentate la Nautilus5.com

Utilizatorul are dreptul să comande toate bunurile și serviciile listate pe site-ul Nautilus5.com. În derularea contractului Utilizatorul poate alege tipul de bunuri și valoarea acestora, modul și condițiile de livrare, conform site-ului propus de posibilități.

În orice moment înainte de confirmarea finală a comenzii prin completarea formularului achizițiile on-line, consumatorul are dreptul de a face modificări în selecția sa de bunuri și servicii.

În utilizator izvarshvae Comanda site-ului încheie un contract cu Nautilus 5 Ltd privind contractul specific și guvernat de acești termeni, contractul este considerată definitivă la primirea confirmării comenzii, urmând instrucțiunile indicate pe site.

Nautilus5.com are dreptul de a modifica prețurile listate pe site-ul, la discreția sa, în orice moment și fără obligația de a notifica utilizatorii în avans. Utilizatorul este obligat să plătească prețul pe care a fost indicat pe site-ul în timpul executării contractului, fie mai mic sau mai mare decât prețul actualizat. În erori tehnice în informațiile publicate pe Site, astfel încât contractul nu poate fi executat, Nautilus5.com are dreptul de a refuza executarea contractului și nu datorează indemnizație de un alt utilizator, cu excepția recuperării sumelor plătite și / sau depuse de utilizator pentru comanda anulată, dacă este cazul.

Online credit purchase
- Any user wishing to purchase via the online merchandise (s) of credit should apply to a credit institution for a credit.
- Only a user whose specific online order has a total online price (excluding shipping) equal to or greater than 100 (one hundred) leva, regardless of the number and single online selling price of the goods, is entitled to apply for a credit included in the order. Mobile phones are subject to a discounted payment of up to 15 months and no insurance is applied to them.
- Applying only online via the site only through the account registered by the user at www.Nautilus5.com by clicking on the buy button on credit followed by the procedure.
- The conditions under which the user should be liable in order to be granted a credit shall be determined unilaterally by the financial institution in accordance with its credit policy. Nautilus 5 does not participate in any way in the credit of the purchase, as well as in any of the lending relationships including, but not limited to, the determination of credit application conditions, the approval or denial of crediting, the conditions and the term of the credit agreement, in case of non-fulfillment - in the undertaking of the legal acts related to enforcement, etc. Nautilus 5 is not a representative and does not perform any intermediary activity for any commercial bank.
- The purchase of goods purchased on a payout through the online merchandise is only after Nautilus 5 has been notified by the financial institution that the applicant has been approved, subject to the full amount of the relevant order. Delivery time is from 24 hours to 7 days and starts running from the moment Nautilus 5 receives the notification under the previous sentence and contacts the applicant. Upon receipt of the requested product (s), the customer signs the Consumer Credit Agreement, the Application for Consumer Credit Statement and the Insurance Certificates in case they have chosen a secured credit. The Borrower prepares a preliminary copy of his / her ID card, which he / she authentically writes true to the original and signs. The copy of the ID card is handed over to the courier.
- Delivery is performed on the basis of the data (first name, surname and PIN, delivery address - business or current address) specified by the customer in the Consumer Credit Agreement. The goods (s) shall be received personally by the person who concluded the credit agreement after having verified his identity by presenting an identity document.

7. Delivery of purchased goods

The time limit for the delivery of ordered goods to your home is within 24 hours to 4 business days after receiving a confirmation of the order, and the time may be extended on public holidays and / or weekends with non-working days. In any case, it is possible to delay within the specified delivery times, for which you will be notified promptly by our associate.

The delivery of the ordered goods is done in the manner chosen by the User and according to the specified terms. Nautilus5.com reserves the right to extend the above terms by up to 7 (seven) days without informing Users in advance and to extend the deadlines by more than 7 (seven) days with the prior consent of the User who has requested the delivery.

The cost of one delivery may be worth 3 (three), 4 (four) and 10 (ten) BGN for the whole country, depending on the type and size of the goods, the delivery address and the number of products in the order.

While making your purchase order from the online store, you will notice an empty "Comments" field. In this field, you have the opportunity to specify a convenient delivery day for you and, if possible, we will match the delivery to your preferences, which you will be notified in time by our associate.

Nautilus5.com may request additional confirmation, including by phone, fax, e-mail of the order made. In the event that the User refuses to provide the information required by Nautilus5.com, the refusal to provide it automatically leads to the cancellation of the order with or without further notice to the User.

The delivery price is listed under the information published for the item itself and is automatically calculated in the order value.

Achiziționarea de credite online
- Orice utilizator care dorește să cumpere prin intermediul mărfii de credit online trebuie să aplice unei instituții de credit pentru un credit.
- Dreptul de a aplica pentru un împrumut numai utilizator a cărui comandă online specifică are un preț on-line (excluzând costurile de transport) egală sau - mai mare de 100 (o sută) Lev, indiferent de numărul și prețul unitar de vânzare on-line al mărfurilor incluse în comandă. Telefoanele mobile sunt supuse unei plăți reduse de până la 15 luni și nu li se aplică nici o asigurare.
- Aplicarea online numai prin intermediul site-ului numai prin contul înregistrat de utilizator la www.Nautilus5.com, făcând clic pe butonul de cumpărare pe credit urmat de procedură.
- Condițiile în care trebuie să fie răspunzătoare utilizatorul pentru a beneficia de un credit sunt determinate în mod unilateral de către instituția financiară în conformitate cu politica sa de creditare. Nautilus 5 nu este implicat în nici un fel în finanțarea achiziției, precum și oricare dintre relațiile în ceea ce privește creditarea, incluzând, dar fără a se limita la stabilirea condițiilor de aplicare pentru aprobarea creditelor sau refuzul de credit, determinarea condițiile și durata acordului de credit, în caz de neîndeplinire - în efectuarea actelor juridice legate de executare etc. Nautilus 5 nu este un reprezentant și nu efectuează brokeraj pentru nicio bancă comercială.
- Livrarea cumpărase plată prin intermediul mărfurilor magazin on-line / și se face numai după Nautilus 5 este notificat de către instituția financiară pe care solicitantul este aprobat, sub rezerva de a credita valoarea totală a contractului. Termenul de livrare este de la 24 de ore la 7 zile și începe să curgă din momentul în care Nautilus 5 primește notificarea în conformitate cu propoziția anterioară și contactează solicitantul. La primirea produsului / produselor solicitate, clientul semnează Contractul de credit de consum, Cererea de credit de consum și Certificatele de asigurare în cazul în care au selectat un credit securizat. Împrumutatul întocmește o copie preliminară a cărții sale de identitate, pe care o scrie autentic original și semne. Copia actului de identitate este predată la curier.
- Livrarea se efectuează pe baza datelor (prenumele, prenumele și codul PIN, adresa de livrare - adresa de afaceri sau adresa curentă) specificată de client în contractul de credit de consum. Bunul (mărfurile) se primește personal de către persoana care a încheiat contractul de credit după ce și-a verificat identitatea prezentând un document de identitate.

7. Livrarea bunurilor achiziționate

Termenul limită pentru livrarea produselor comandate la comanda la intervale de acasă de la 24 de ore până la 4 zile lucrătoare de la primirea confirmării comenzii, termenul poate fi prelungit la o vacanță și / sau în weekend durata sărbătorilor. În orice caz, este posibilă întârzierea în termenele de livrare specificate, pentru care veți fi anunțat prompt de către partenerul nostru.

Livrarea bunurilor comandate se face în modul ales de Utilizator și în conformitate cu termenii specificați. Nautilus5.com își rezervă dreptul de a prelungi aceste perioade de până la șapte (7) zile, fără a informa utilizatorii în avans, și perioade lungi de mai mult de 7 consimțământ (șapte) zile înainte de utilizator, a declarat livrare.

Pretul unui livrare poate fi în valoare de trei (3), 4 (patru) și 10 (zece) lev pentru întreaga țară, în funcție de tipul și cantitatea de bunuri, adresa de livrare și numărul de produse în ordine ..

În timp ce efectuați comanda dvs. de achiziție de la magazinul online, veți observa un câmp gol "Comentarii". În acest câmp, puteți specifica o zi de livrare convenabilă pentru dvs. și, dacă este posibil, vom potrivi livrarea cu preferințele dvs., pe care veți fi anunțați în timp util de către partenerul nostru.

Nautilus5.com poate solicita o confirmare suplimentară, inclusiv prin telefon, fax, e-mail a ordinului. În cazul în care utilizatorul refuză să furnizeze informațiile necesare de la refuzul Nautilus5.com acordării sale anulează în mod automat contractul cu sau fara notificare pentru utilizator.

Prețul de livrare este listat sub informația publicată pentru elementul însuși și este calculat automat în valoarea comenzii.

Livrarea se face:

1. Livrarea la ușa apartamentului sau biroului pentru clădirile puse în funcțiune și cu un lift de lucru
2. Livrarea la ușa curții, la casele cu o curte sau la ușa casei la case fără o curte
3. Livrarea la intrarea în clădire atunci când nu este pusă în funcțiune sau nu există lift de lucru și niciun alt caz care nu este acoperit de condițiile de mai sus.

Nautilus5.com nu este responsabil pentru întârziere în cazul în care întârzierea se datorează viciului de curierat de livrare și / sau din cauza unor circumstanțe care nu pot fi controlate de Nautilus5.com.

La efectuarea livrării, mărfurile trebuie să fie atent inspectate de Utilizator și / sau de o persoană autorizată. În examinarea defectelor exterioare vizibile - orice daune, accidente vasculare cerebrale si alte daune constatate în timpul de livrare, utilizatorul trebuie să semneze protocolul prejudiciul în prezența curierului imediat și notifică asociat al Departamentului On-line tel 0035952310697.

După acceptarea transportului de către Utilizator fără observații, toate reclamațiile privind defectele vizibile sunt nefondate și ca atare nu trebuie îndeplinite. Nu ar trebui să fie elaborat și semnat un protocol pentru daune-interese, în prezența curierului la primirea transportului și / sau să fie notificat imediat asociat al departamentului on-line tel 070010800, utilizatorul își pierde dreptul său de a aduce identificate defecte la exterior vizibile, în conformitate cu contract de vânzare.

În cazul în care Nautilus5.com primește o dată și o anumită dată de livrare în scris, declarația este obligatorie. Atunci când nu adrese false sau greșite, persoana de contact și / sau telefon în momentul depunerii Nautilus 5 nu este responsabil pentru executarea necorespunzătoare a contractului, ca urmare a informațiilor false de către utilizator.

La livrarea mărfurilor, utilizatorul sau o parte terță indicată de el / ea este obligată să semneze documentele de însoțire. O parte terță este orice persoană care nu este titularul cererii, dar acceptă mărfurile în furnizarea de specificat de adresa de expediere pentru clienți.

În cazul în care utilizatorul nu este găsit în termenul de expediere la adresa indicată și / sau de acces nu se acordă la adresa de livrare, Nautilus5.com este eliberat de obligația de a livra bunuri și consumatorul își pierde drepturile în conformitate efectuate de la el un ordin de livrare a bunurilor.

mărfuri Atunci când mărfurile livrate în mod evident, nu se potrivesc achiziționarea declarat de către utilizator și poate fi detectată într-o simplă trecere în revistă a bunurilor livrate, utilizatorul poate solicita livrarea să fie înlocuită cu care corespunde propriei sale cereri de cumpărare de bunuri în cadrul 24 de ore de la notificarea unei astfel de solicitări unui asociat on-line la 0035952310697.

Nautilus5.com își rezervă dreptul de a modifica subcontractantului face livrarea, fără a fi obligat să informeze utilizatorul, cu condiția ca acest lucru nu reflectă modul și timpul de livrare.

Nautilus5.com efectuează subcontractarea numai pe teritoriul Bulgariei.

8. Plata bunurilor și serviciilor achiziționate

La efectuarea unei plăți în numerar de bunuri și servicii comandate Utilizatorul este obligat să depună la momentul livrării Nautilus5.com sau agentul său / subcontractant efectuarea de alimentare cu valoarea totală a bunurilor livrate sub comanda confirmată. În cazul în care în termen de 7 (șapte) zile de la data livrării, utilizatorul refuză mărfurile cumpărate, parțial sau integral, Nautilus5.com se angajează să ramburseze suma depusă parțial sau în totalitate pentru achiziționarea acestuia. În cazul în care utilizatorul nu realizează dreptul lor de a refuza bunuri sau servicii achiziționate în acea perioadă, Nautilus5.com transformă automat depunerea ca plată a valorii bunurilor sau serviciilor comandate.

Atunci când plata prin transfer bancar, suma depozitului de consum egală cu valoarea bunurilor livrate ordine în contul bancar al Nautilus 5 Ltd a confirmat, menționat în factura generată și numai după depunerea este confirmat a fi primite și contul bancar este creditat cu suma Nautilus5 .com efectuează livrarea de bunuri și servicii comandate. În cazul în care în termen de 7 (șapte) zile de la data livrării de utilizare refuză bunuri achiziționate parțial sau total, Nautilus5.com se angajează să ramburseze suma depusă parțial sau în totalitate pentru achiziționarea acestuia. În cazul în care utilizatorul nu realizează dreptul lor de a refuza bunuri sau servicii achiziționate în acea perioadă, Nautilus5.com transformă automat depunerea ca plată a valorii bunurilor sau serviciilor comandate.

Atunci când plata prin POS terminal virtuale, suma depozitului de consum egal cu valoarea bunurilor livrate au confirmat comanda printr-un terminal POS virtual și tranzacția numai după depunerea este confirmat, Nautilus5.com efectuează livrarea de bunuri și servicii comandate. În cazul în care în termen de 7 (șapte) zile de la data livrării de utilizare refuză bunuri achiziționate parțial sau total, Nautilus5.com se angajează să ramburseze suma depusă parțial sau în totalitate pentru achiziționarea acestuia. În cazul în care utilizatorul nu realizează dreptul lor de a refuza bunuri sau servicii achiziționate în acea perioadă, Nautilus5.com transformă automat depunerea ca plată a valorii bunurilor sau serviciilor comandate.

9. Refuzul bunurilor achiziționate

Utilizatorul are dreptul de a refuza și de a cere restituirea bunurilor comandate achiziționate de acesta în termen de 7 (șapte) zile de la primirea de bunuri la adresa de livrare, în cazul în care acestea sunt păstrate pachet în întregime (ambalajul lotului poate care urmează să fie deschise), echipamentul complet și bunurile sunt în forma în care au fost primite cu documentația de însoțire (factură și carnet de garanție) și în condițiile art. 55 din Legea privind protecția consumatorilor

10. Service în garanție

Prin comanda bunuri supuse service în garanție, problema Nautilus5.com și furnizează utilizatorului datorită cardului de garanție care prezintă detaliile produsului și condițiile de garanție și condițiile stabilite toate garanției comerciale.

Consumatorul nu își poate invoca și pierde drepturile în temeiul Garanției comerciale furnizate:

(a) în cazul unei cărți de garanție pierdute
(b) atunci când încearcă să remedieze și să remedieze nerespectarea de către un centru de service neautorizat Nautilus5.com
(c) în cazul deteriorării cauzate de utilizarea necorespunzătoare
(d) în cazul deteriorării fizice a produsului
(e) în cazul efectelor chimice, electrice și / sau a altor efecte care nu au legătură cu funcționarea normală a produsului

Garanția comercială furnizată pentru produs nu acoperă componente ale produsului cu o durată de depozitare limitată (baterii, consumabile, etc.). Serviciul de garanție este furnizat numai în centrele de service enumerate pe cardul de garanție, cu condiția ca produsul să fie complet documentat și ambalat.

Produsele și serviciile menționate în acest site sunt limitate la Termenii și condițiile afișate în Site fără alte garanții decât cele menționate, inclusiv comerciale și vizate. Atribuțiile Nautilus5.com pentru produsele și serviciile oferite în acest Site sunt reglementate de acordurile relevante cu importatorii și / sau distribuitorii de produse.

11. Altele

Nautilus5.com are dreptul de a modifica unilateral condițiile de livrare a mărfurilor oferite, precum și orice alte informații publicate pe Site fara o notificare pentru utilizator. Nautilus5.com își rezervă dreptul de a trimite mesaje de utilizator legate de noi produse și servicii, promoții și / sau modificări în termenii și condițiile de furnizare de bunuri furnizate, precum și orice alte informații publicate pe Site.

Nautilus5.com administrează acest site și aplicarea acesteia este valabilă numai pe teritoriul Bulgariei. Reprezentarea Nautilus5.com ca materialele sau serviciile menționate în acest Site, nu sunt adecvate sau disponibile pentru utilizare în afara teritoriului Republicii Bulgaria și accesul din teritorii în afara acestui teritoriu nu este valid.

Întrebări, interpelări și consultări ale Utilizatorului pot fi efectuate on-line, prin intermediul site-ul Nautilus5.com formatul pentru interogări sau asociat al Departamentului On-line tel 0035952310697, în timpul orelor de program: 09:00 18:00, de luni până vineri.

Acești Termeni și Condiții pot fi actualizați în orice moment fără a fi nevoie de notificări speciale către utilizatori. Nautilus5.com nu este responsabil în cazul în care utilizatorii nu au întâlnit cu actualizări ulterioare publicate pe site-ul Termenii.

Când se utilizează site-ul Nautilus5.com, utilizatorii sunt obligați să se conformeze acestor Termeni și aplicabile legislației bunurilor și serviciilor site-ului al Republicii Bulgaria, inclusiv dreptul internațional.

UTILIZATOR DE ACORD cu TERMENII DE UTILIZARE A SERVICIILOR DE CLIC Nautilus5.com (click) pentru fiecare site, link sau buton de pe site-ul web al Nautilus5.com, precum și o legătură cu acești termeni și condiții) și consideră că este familiarizat cu General Condițiile, le acceptă și se angajează să le respecte.
Natural Nasa 0.5 sm-1.3 sm
   ул. Дебър 54 Варна